Hemma från stranden

Tjenare, kom nyss hem från stranden. Jag låg på klipporna och solade med agnes,moa och elin i från klockan halv ett till halv sju. Eller moa åkte vid halv 3 för hon var tvungen att åka och klippa sig HAHAH x) nejmen varmt var det iallafall.
Jag har faktiskt blivit lite brunare fast jag har bränt mig på armarna och ryggen, menmen skit samma.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra antagligen vara hemma med mamma och mysa för nella sover borta och pappa kommer hem sent, så det är bara vi två :) vi kanske kollar film eller något kul, får se.
Imorgon måste jag ställa klockan igen, för jag ska cykla med moa till stallet vid halv 12, jag ska skritta en häst som håller på att komma igång efter hon varit halt och haft kolik & sen ska jag och moa prata med en ridlärare om att vi ska rida ner varsin skånstahäst till sommarbetet nästa vecka (;
Så jag måste förhoppningsvis bli klar till typ två för sen ska jag, pappa, nella och kanske agnes också åka ut med båten för mamma ska ha tjejmiddag typ.
ska ringa pappa nu och kolla av när vi ska dra ut med båten, det ska bli lika varmt imorgon som det blev idag häääärligt.
Gud vad skönt det är nu när det är så varmt , det känns som sommar på riktigt.
Nu ropar mamma att maten är klar, skriver imorn tror jag (: ska försöka ta lite kort imorn ute med båten , som jag kan lägga in :)
ha det bra puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0